iş ayakkabısı yds No Further a Mystery

Wiki Article

Konfor: Delinme direncine rağAdult males, ayakkabılar hala yeterli esneklik ve konfor sağlamalıdır, böylece kullanıcılar uzun süreli kullanımda rahatsızlık hissetmez.

S2 iş ayakkabıları ise su geçirmez özellikleri nedeniyle inşaat sahaları, tarım alanları ve gıda işleme tesisleri gibi nemli veya sıvıların bulunduğu ortamlarda sıklıkla kullanılır.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. one hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

İş Ayakkabısı S1 Commonı: Bu sertifika SB sertifikasına artı olarak kuru ortamlarda kullanıma uygun olduğu, kapalı arka kısım (topuk), anti statik, enerji emici topuk, hidrokarbonlara dayanım kullanıma uygun olduğunu belirtir.

Mekap iş ayakkabısı fiyatları ve modelleri, on the internet mağazalarda veya iş aletleri satan mağazalarda bulunabilir. İşçiler, tercih ettikleri modeli ve markayı kolayca bulabilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirler.

İş ayakkabıları, demir burunlu işçi ayakkabıları ve işçi botlarını en uygun fiyatlarla Demir Kundura’dan satın alabilirsiniz.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ayakkabi sİtelerİ ve genellikle EN ISO 20347 standardı altında sınıflandırılır.

8 parçalı deri bileklik kol bandı ayarlanabilir el dokuması erkek kadın örgü retro punk takı bileklik bileklik

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

Ayak anatomisine uyumlu bir şekilde yapılan bu ayakkabılar, ayağı sıkıca sarar ve yeterli destek sağlar. Özellikle uzun süreli ayakta durma gerektiren işlerde ortopedik rahatlık sunar.

three kat meltblown teknolojisi ve 2 kat spunbond ayakkabı iş ilanları sahibinden kumaşları ile total sterilizasyon ile el değmeden üretilen n95 maskeleri %ninety eight koruma sağladığı uluslararası testler ile tescillenmiştir. Ventilli ve Ventilsiz olmak üzere iki kısıma ayrılmaktadır. Ventilli olan n95 maskeleri daha çAlright toz ve kimyasal filtrelemeler de kullanılmakta olup günlük kullanım için uygun görülmemektedir.Daha fazla bilgi için N95 kategorisini inceleyiniz.  

İş Ayakkabısı modelleri ve daha fazlasını vade farksız taksit fileırsatıyla satın al. İndirimli fiyatlar ve hızlı kargo seçeneğiyle işçi ayakkabısı İş Ayakkabısı kapında!

Çelik burunlu ayakkabılar işyerlerinde ayak koruyucusu olarak kullanılmaktadır. Kullanılan ayakkabıların ergonomik olmasına dikkat edilmelidir. 

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için yardım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Report this wiki page